logo2

Informasjon fra styret i Olderskog fotball

 

Kjære medlemmer.

 

Styret i Olderskog fotball ser behov til å forbedre informasjonsflyten ut til alle som har en relasjon til Olderskog IL fotballgruppen. Første forsøk er av format god, gammeldags informasjonsbrev!

 

Styret i fotballgruppen har fått nytt personell i løpet av våren 2016. De som har verv for inneværende år er; Sture Wang Forså (leder), Karin Kjennsli (kasserer), Pål Wikran Vassvik (nestleder/sponsor), Tove Clausen (sekretær), Mathias Aanes (sportslig leder), Veronica Danielsen (materialforvalter), Johnny Valåmo (dugnad/anlegg), Roy Åge Mortensen (dugnad/anlegg) og Erik Ottesen (styremedlem).

 

Årets sesong går mot slutten og alle spillerne og trenerne har gjort en meget god innsats for klubben vår. Vi vil også nevne at årets HSB-cup var en suksess både sportslig og økonomisk. Vår faste arrangørkomité gjorde en fremragende innsats også i år og derfor er det vemodig at denne fantastiske gjengen takker for seg. Men klubben har masse flinke folk så dersom akkurat du får en telefon til høsten med en forespørsel om du kan stille i vår nye arrangørkomité, så håper vi du tar utfordringen!

 

I år ble kontingenten sendt ut via «min idrett» og det blir den også til neste sesong. Vi er klar over at den dessverre ble forsinket, men det skyldes at vi fra i år har vært nødt til å gjennomføre faktureringen elektronisk. Dette har krevd en del fra dere og masse arbeid for vår kjære kasserer! Men også vi lærer noe så til neste sesong blir den send ut i slutten av April.

 

1.      Forsikringen til våre spillere ligger innbakt i kontingenten.

2.      Kontingenten er viktig da vi må ha inn penger til drift av lagene.

 

Punkt 2 avslører at klubben dessverre ikke har så mye midler som vi skulle ønsket. For eksempel så hadde seniorlaget vårt mulighet til å spille om opprykk i fjorårets sesong og i etterpåklokskapens navn så er styret glad for at senior spiller i samme divisjon i 2016 som i 2015 –Olderskog IL fotball har ikke hatt økonomi til et opprykk! Det arbeides med å få inn nye sponsorinntekter, men dette er et utfordrende arbeid da vi er mange klubber / foreninger i det samme sponsormarkedet. Samtidig håper vi at alle medlemmer kan føre opp Olderskog IL på grasrotandel dersom man spiller igjennom Norsk Tipping. Men vi må også se på kostnadssiden og det vil vi komme nærmere inn på ved en senere anledning. Målet med å ta grep om klubbens økonomi er å sikre tilbud til breddefotballen samt at de gode og talentfulle kullene som er på tur opp i klubben skal få best mulig forutsetning for å kunne spille i Olderskog sine farger til de blir fotball-pensjonister.

 

Styret vil med dette ønske dere alle en fantastisk god avslutting på sesongen.

GENERALSPONSOR:

 HELGELAND SPAREBANK

 

HOVEDSPONSORER:

 

HELGELAND KRAFT AS

 

 

 

VARMEFAG Barth Mosjøen

 

 

 

 

SPONSORER:

Kåre Nervik

 

 

Bademiljø Mosjøen

 

Mosjøen Libris

 

Mekonomen logo

 

 

 SINUS

 

XL bygg Næstby Trevare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dette skjer

 

 

 

 

grasrot

 

olderskogil.no/fotball © 2012 Olderskog IL Fotball. Alle rettigheter reservert.

 

sponsor helgelandsparebank2

Designet og utviklet av Pride Design | Logg inn